За да произвеждаме качествена продукция, ние сме вложили много средства в закупуването на техника от най-ново поколение на водещи световни марки в чорапопроизводството. Ядрото на плетене е образувано от 40 кръгло-плетачни японски машини Nagata, последен модел. Това са високопроизводителни едноцилиндрови 156-иглени и 120-иглени машини, предназначени за производство на висококачествени мъжки и дамски чорапи. Процесът на управление е автоматизиран, с електронен избор на игли и платини, както от цилиндъра, така и от рипа.  Притежават неограничени възможности за мостриране и бърза смяна на моделите.
За да имат чорапите ни дискретни, нежни шевове сме се доверили на най-добрите машини за затваряне на пръсти – италианските марки Conti Complete и Rosso.
Чорапите ни излизат от производствената линия идеално гладки благодарение на машините на Mucchetti – Italy и E.R.M.E.S.T – France, доказали се в световен мащаб.

Но ние не спираме дотук! За да подобрим качеството на продукцията, разполагаме с апарати за допълнителна обработка на готовата продукция и метал чек детектор за по-голяма сигурност на нашите клиенти.
И за още по-голяма сигурност на нашите клиенти, всеки чифт чорапи преминава през метал чек детектор преди да бъде опакован.

Плетене на чорапи

Плетенето на чорапи е нашето основно производство. То е организирано в почти непрекъсваем режим на работа, по 24 часа 5 дни в седмицата. Месечният капацитет на фабриката е около 200 000 чифта чорапи, от които 170 000 са мъжките и дамските чорапи, плюс 30 000 чифта детски чорапи. Високотехнологичните машини, с които работим, ни предоставят невероятни възможности за креативност. Прилагайки технологиите и професионализма на нашия екип,ние произвеждаме голямо разнообразие от модели и видове: sneaker socks, ankle socks, crew socks, tennis socks, ski socks, hi-tech socks, compress socks. Всеки от предлаганите видове може да бъде изработен в 6 цвята (1 основен и 5 допълнителни), като вариантите са: plain, terry and selection terry socks.