Производствена база

Попитайте вашите по-възрастни роднини и приятели къде са се правили най-качествените български чорапи във времената на тяхната младост. Мнозина ще ви отговорят – в Русе! Именно тук в началото на 19 век е създадена първата чорапена фабрика в България. Следват славни години на изграждане на имидж и традиции. Чорапената индустрия в дунавския град процъфтява, и така, до наши дни. Ние сме част от този успешен бизнес, защото нашите клиенти държат краката им да се радват на комфорт по всяко време на деня и при всякакви условия.
Ние знаем как да им доставим този комфорт, защото знаем как се правят чорапи и ги правим с висок професионализъм и с грижа за вашите крака!

Нашата производствена база се намира в Западната промишлена зона на гр. Русе и е разположена на площ 2000 м2, в непосредствена близост до Дунав мост. Перфектното ни местоположение е предпоставка за удобни транспортни връзки с нашите клиенти. Ние разбираме от бизнес и ценим предимствата на ефективната логистика за развитието всяко успешно предприятие.